Jonathan’s Landing Clubhouse

Jupiter, Florida

LEO A DALY provided full architectural services for several projects at Jonathan’s Landing, including a renovation to the kitchen at the main clubhouse, which included a two-story expansion of the second floor kitchen and storage area on the lower level as well as a refresh of the outdoor living and dining spaces.

The design team’s second renovation focused on the club’s Old Trail Clubhouse. LEO A DALY designed upgraded amenities within the men’s and women’s locker rooms and expanded the men’s locker room due to membership growth. Wood lockers, new carpet, tile and counters provide modern, sleek updates for club members.

A new 13,000-SF building houses the tennis pro shop and a complete fitness facility, with exercise rooms, massage and physical therapy spaces.

Client 

Jonathan’s Landing Golf Club

At a glance

40,000 SF

Features

Renovation of kitchen and clubhouse

New tennis pro shop and fitness facility

Addition and renovation of clubhouse and outdoor living and dining spaces

Services

Full architectural services