Bocaire Country Club Renovation and Expansion

Boca Raton, Florida

LEO A DALY was commissioned to design a two-phase renovation and expansion of Bocaire Country Club’s pool complex, gatehouse and clubhouse. Phase I included a new master plan to renovate a portion of the existing parking lot allowing the addition of a new family pool complex. The pool complex features a bistro-style restaurant, two covered pavilions for special events, a split pool design, including one lap pool and one beach-entry-style pool, a hot tub, a fire pit and a children’s play area.

A 660-SF gatehouse reflects the Mediterranean style of the community, with a new covered guest lane leading to a formal tree-lined entry to the clubhouse. Phase II encompassed the renovation of the existing clubhouse with interior renovations to the dining room, ballroom, grille room, lobby and front entry.

Client 

Bocaire Country Club, Inc.

At a glance

New pool and gatehouse

Clubhouse renovation

Features

Restaurant

Two pools

Hot tub

Children’s play area

Services

Architectural design

Executive architect

Master planning

Schematic design

Design development

Construction documents

Construction administration