Client Cella Quinn Investment Services

Cella Quinn Investment Services - Residential/Office Renovation

Omaha, Nebraska

This innovative residential/office renovation challenged the designer to create a grand main entrance from two separate entrances while keeping the privacy of the residence separate from the office. In order to accomplish this, the designer and architect redesigned the entire front façade, adding a central spine for the main entrance which adds volume and light with clerestory windows, and the use of two separate color palettes to give a visual separation to the two spaces. Rebranding of this investment business allowed for new graphics and a fresh image which included dove gray, lime green, and peacock blue accents. The dove gray palette color is carried in from the office, while black and red accents  delineate the areas apart from the office.

The residence floor plan was opened up, creating a large space for board meetings or dinner parties. The space also accommodates a catering kitchen and seating area while keeping the more private bed and bathrooms area separate. The existing skylights were replaced and the office floor plan completely reworked to allow for better circulation and visual access. The kitchen has a custom ceiling detail which anchors this central space. In the restroom, the sink wet wall was pulled away from the exterior structure and back lighting was added to the perimeter of the wall for indirect soft lighting. The use of peacock blue recycled glass subway tile, recycled glass countertop material, and a sink with a hidden drain gives a clean and crisp modern feeling to the restroom.

At a glance

7,000 SF

New Graphics and Color Palette


Grand Main Entrance

Residential Space

Office Space


Architectural Design

Structural and Civil Engineering

Interior Design